Kött & Fiskmeny
Förrätt
Tartar på lokalt nötkött
sotade bönor, isad grön sparris, syrad lök, gryerekräm, vinägrett på björksirap, granskott och rostad rapsolja
Huvudrätt
Lätt hörökt forell
med smörkokt och krossad nypotatis, ragu på tomat, knippelök, spenat och zucchini, fänkålssallad och Sandefjordsås med chorizoolja
Dessert
Hallonmousse
med mandelkaka, citronkräm, spritade blåbär, hängd yoghurt och salt kinuskisås
Bröllopstårta
Kaffe med det lilla glaset
Vegetarisk Meny
Förrätt
Variation på tomat
med pesto, grillad salladsort, färskostkräm med jalapeno och kryddrostade cashewnötter
Huvudrätt
Helbakad och grillad rotselleri
med smörkokt och krossad nypotatis, ragu på stekt svamp, senapsfrön, fänkålssallad och brynt smör vinägrett med hasselnötter
Dessert
Hallonmousse
med mandelkaka, citronkräm, spritade blåbär, hängd yoghurt och salt kinuskisås
Bröllopstårta
Kaffe med det lilla glaset
Barnmeny
Förrätt
Grönsakstavar med dipp
Huvudrätt
Lätt hörökt forell
med smörkokt och krossad nypotatis, Sandefjordsås
Dessert
Hallonmousse
med mandelkaka, citronkräm, blåbär, hängd yoghurt och salt kinuskisås
Bröllopstårta
Limsa